| De ce exista fizica ? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Misty-Adeline Frue
Mesaje : 36 Popularitate : 252681 Data de inscriere : 22/01/2011
| Subiect: De ce exista fizica ? Lun Ian 24, 2011 3:00 pm | |
| Mergeam pe coridor... Bineinteles, incercam sa chiulesc De la ce ora ? Ghici ! Sa va spun eu... E o ora pe care o detest, o ora care e aproape inutila in mintea mea... si... Dati-mi un F, dati-mi un I, si un Z, si inca un I, dati-mi un C, dati-mi un A... Si a iesit FIZICA ... Si ce credeti ca incercam eu sa fac acum ??? Sa-mi leg sireturile de la cizma ! Banal, nu ? La biblioteca nu merg... Biblioteca e un loc SINISTRU... Bibliotecara e o femeie cam de 50 de ani, cu cosuri si negi pe fata ! Sincer, daca si-ar pune si o palarie, ai spune ca e Baba-Cloanta ! Toata ziua sta langa un morman de carti, aranjandu-le... sau cel putin asa cred unii ! In mintea mea se nastea un plan... un plan de evadare... Nu mai stau pe ganduri si ma catar pe fereastra... Eram la parter... deci am zbughit-o... Fugeam, fugeam si iar fugeam, dar in spatele meu se auzeau pasi... | |
|
| |
Jennifer Morgan
Mesaje : 64 Popularitate : 273996 Data de inscriere : 17/01/2011 Varsta : 29 Localizare : Upper East Side
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Lun Ian 24, 2011 3:07 pm | |
| Profesoara de matematica mi-a spus sa ii iau o stica de apa minerala. Wow, ce interesant. Insa imi placea ca puteam sa scap de o ecuatie lunga si plictisitoare care oricum nu ma ajuta cu nimic. Si ce mai primeam eu din asta? Un bacsis de un dolar! Stiu... stiu. Nimeni nu ar face ceva pentru un dolar, dar puteam scapa de 10 minute din cea mai plictisitoare ora, deci am acceptat. Tocmai iesisem in curtea mare a scolii si admiram de la departare niste flori. Erau asa frumoase... In fine, nu imi plac florile. Asa ca am mers mai departe. "Aia sa fie Misty?" m-am intrebat eu vazand o fata cu parul inchis la culoare alergand in fata mea. | |
|
| |
Misty-Adeline Frue
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Lun Ian 24, 2011 3:34 pm | |
| Sa ma intorc sau nu ? Hai... Curaj, Misty ! Mi-am dus mana la ochi si mi-am rasucit gatul... Cine era oare ? Chiar Jenny ! -Jenny, m-ai speriat rau de tot ! Ce faci aici ? -Aceeasi intrebare plicticoasa... -Da... deci... -Profesoara de matematica m-a trimis sa-i iau o sticla de apa... Dar tu... -Chiulesc de la ora de fizica ! -Asa credeam si eu ! -Ce zici daca am chiuli impreuna ??? -Tentanta propunere... | |
|
| |
Jennifer Morgan
Mesaje : 64 Popularitate : 273996 Data de inscriere : 17/01/2011 Varsta : 29 Localizare : Upper East Side
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Lun Ian 24, 2011 7:20 pm | |
| - Tentanta propunere... dar nu pot sa accept. Adica nu am chef de un punct scazut la purtare sau asa ceva. Oricum am voie sa lipsesc pana in 15 minute deci... Am zambit incurajator. - Deci chiar nu vrei? ma intreba ea inca o data. Am dat din cap in semn ca nu. Desi in acele 15 minute puteam sa stau cu ea si sa ii ascult planul de chiulit. - Si ai de gand sa stai afara toata ora? am intrebat-o eu cu indoiala. Apropo... cum ai iesit de la ora? Ea rase scurt si apoi imi spuse incepu, in timp ce ne indreptam spre micul magazin de vis-a-vis de scoala. | |
|
| |
Misty-Adeline Frue
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Mar Ian 25, 2011 10:14 pm | |
| -Nu a fost greu... adica, tu il stii pe profesorul de fizica ! E batran, chior si cam senil ! -Deci... Treci la subiect mai repede ! -Ok... Pai... In fine, trebuia sa facem un experiment cu niste apa fiarta si un lichid gretos, caruia nici macar nu ii stiu numele... si am facut intr-asa fel incat sa-l vars si totul sa para ca s-a petrecut din cauza colegului meu de banca... -Si cum ai scapat din clasa ? -Pai... in timpul "accidentului" m-am cam murdarit si profesorul mi-a spus ca pot merge la baie sa ma curat ! Si iata-ma aici ! -Wow ! Tu chiar stii sa chiulesti... Dar pana la urma se va prinde ! -Da, dar stii tu... "curatatul" dureaza cam mult si o buna parte din laborator e murdar, deci nu imi fac griji ! -Esti complet nebuna ! -Stiu... | |
|
| |
Jennifer Morgan
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Mier Ian 26, 2011 2:14 pm | |
| Hm... Acum ma gandeam ce plan ciudat, insa foarte bun, avea Misty. Extraordinar de bun, as putea spune. - Esti buna la asta, sa stii! am incurajat-o eu facandu-i din ochi in timp ce comandam apa minerala pentru profesoara de matematica. Si nu orice fel de apa - trebuia sa fie una pura. Ah... si doamnele astea in varsta - au atatea fite! Mai multe chiar decat noi... M-am intors spre strada pentru a traversa. Mai aveam doar 5 minute din cele 15, fiindca statusem mult la coada. Insa exact atunci cand am ajuns in fata usii de la intrarea in scoala am constatat ceva ciudat. - De ce e inchisa? ma intreba Misty putin speriata. - Nu stiu... am spus incet. Poate doar trebuie sa imping mai tare. Dar nu a fost asa. Eram, pur si simplu, incuiate pe dinafara. De ce? Poate pentru ca asta era planul cuiva. Si in acel moment chiar nu voiam sa stiu a cui. | |
|
| |
Gossip Girl
Mesaje : 12 Popularitate : 252934 Data de inscriere : 18/01/2011
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Mier Ian 26, 2011 2:21 pm | |
| Le-am vazut pe Jenny si Misty chiulind de la ore. Rezultatul: au ramas incuiate pe din-afara. De catre cine? -- De catre mine. Am apasat "trimite" pe butonul din touch screen`ul meu mare. Mare le era mirarea...de parca nu sunt obisnuite.
"Spotted! J. si M. palavragind in curtea scolii, evident chiulind. Insa de ce isi mai fac planuri de evadare cu speranta ca nu vor fi prinse? Mereu vor fi prinse de mine.
XOXO, Gossip Girl."
Ahh...Poza era perfecta!
XOXO, Gossip Girl. | |
|
| |
Misty-Adeline Frue
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Mier Ian 26, 2011 2:50 pm | |
| -Oh, doamne ! E G.G. ! spuse exasperata Jenn. -Da, asta vad si eu ! Hi, hi, hi ! -Cum poti sa razi ? O sa fim examtriculate !!! -Ei, hai ca nu-i asa de rau ! E chiar amuzant... inchise pe dinafara ! La inceput Jenn era bosumflata, dar nu a durat mult... Chestia asta era prea haioasa, ca sa nu rada si ea. -Si acum ? Mai ai vreun plan, domnisoara-fara-griji ! -Pai... nu... Asta era adevarul... beculetul meu nu se aprindea | |
|
| |
Jennifer Morgan
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Mier Ian 26, 2011 3:08 pm | |
| Am auzit un "Click" venind de undeva de prin spatele meu si apoi, dupa cam un minut, telefonul meu vibra in buzunar. "Spotted! J. si M. palavragind in curtea scolii, evident..." Gata! Nu mai puteam suporta! Era mult prea mult... Si nu era adevarat - eu nu chiuleam. Eu am fost trimisa sa cumpar o sticla cu apa. - Ce vor spune profesorii acum? ma intreba ingrijorata Misty. Am stat putin pe ganduri si apoi am raspuns: - Nu am nici cea mai mica idee... Mi-am intors privirea pentru cateva secunde in spate. Chiar daca nu o vedeam, stiam. Stiam ca Gossip Girl, cea care a inceput sa imi faca viata un calvar, era in spatele meu si se uita insistent la mine. | |
|
| |
Misty-Adeline Frue
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Mier Ian 26, 2011 3:24 pm | |
| -Stii... pentru prima data in viata nu-mi pasa ce spun profesorii ! Hai sa mergem in curtea din spate... -Nu pot ! Trebuie sa gasesc o cale sa ma intorc la ora !!! -Fie... Cum vrei tu... -Da ! Cum vreau eu ! -Dar... -Dar ? -Ar timpul ca little J. sa iasa din costumul ei de ingeras si sa-si puna cornitele ! -Oare ? | |
|
| |
Jennifer Morgan
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Mier Ian 26, 2011 3:28 pm | |
| Nu, gresea. Nu eram un ingeras - eram un mic dracusor si toata lumea stia asta. Dar nu atunci. Nu puteam sa ma distrez intr-un moment ca ala. Desi... - Misty, hai sa mergem in curtea din spate! am spus eu fericita. - Serios?! Cum de te-ai hotarat dintr-o data? ma intreba ea ridicand din spranceana. Am schitat un zambet melafic si am continuat. - Intotdeauna usa din spate e deschisa, ai uitat? Ea se uita la mine cu un zambet sincer. - Chiar nu ai de gand sa chiulesti azi, nu? Am dat din cap in semn ca nu. Chiar nu aveam chef de alte probleme. Am inceput sa mergem incet spre curtea din spate... | |
|
| |
Misty-Adeline Frue
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Mier Ian 26, 2011 3:36 pm | |
| -Nu !!! Nu asta era ideea ! -Dar care era ? -Sa C-H-I-U-L-I-M !!! Hai, Jenn, fa-mi si mie o data pe plac... -Nu... Nu, M. ! M-am intors... -Unde mergi acum ? -Undeva, unde pot sa chiulesc singura... -M., stai ! Nu te supara ! -Lasa-ma ... | |
|
| |
Jennifer Morgan
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Mier Ian 26, 2011 7:00 pm | |
| Se pare ca trebuia macar o data sa ii fac pe plac. Si oricum, ce se intampla asa de rau daca chiuleam de la o ora? - Stai, vin cu tine! i-am strigat, sperand sa nu se mai indeparteze. Ea s-a intors si a zambit intr-un mod malefic. - Stiam eu ca asa te voi face sa vii cu mine! spuse ea ridicand din sprancene. Acum hai, sa mergem! mi-a strigat intorcandu-se si mergand inapoi. Ce mai conta o absenta la mate? Si, oricum, aveam o scuza buna - ma dusesem sa ii cumpar profesoarei o sticla cu apa si apoi am ramas incuiata pe afara. Logic, nu? - Si unde mergem mai exact? am intrebat-o eu pe Misty, crezand ca ea are un "plan". - Aaa... incepu ea si facu o mica pauza. Apoi continua... | |
|
| |
Misty-Adeline Frue
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Mier Ian 26, 2011 11:05 pm | |
| -Habar n-am, dar sigur undeva departe de scoala ! -Adica... -Pai... e iarna, deci ce zici de patinoar, apoi bem o ciocolata calda ? I-am zambit din nou... cine ar putea rezista unei ciocolate calde ??? Nu Jenn, sigur... Sau cine stie ? -Si raspunsul final este... | |
|
| |
Jennifer Morgan
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Joi Ian 27, 2011 7:58 am | |
| Sa ma duc sau sa nu ma duc, aceasta era intrebarea... Aiurea, nu eram in Shakespeare. - Mmm, ciocolata calda! Neap, prefer cappucino, dar tot am chef de putin patinoar, i-am spus zambind lui Misty. - Grozav! Pentru o clipa am crezut ca nu vei vrea sa vii... Poate sunt eu cea care nu incalca decat regulile pe care nu le suporta, insa puteam face si cateva exceptii intr-o zi, nu? Ne-am indreptat spre patinoar chicotind, foarte fericita ca voi putea scapa de o ora plictisitoare de mate... | |
|
| |
Misty-Adeline Frue
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Joi Ian 27, 2011 9:49 am | |
| Am luat-o direct pe strada principala... Era plina de masini... Si in stanga si in dreapta auzeam numai tit-tit-tiiit !!! Tocmai trebuia sa trecem strada, cand un nebun trecu cu Jeep-ul prin fata noastra, daramandu-ma... -Hey, M., esti bine ? -Da... Atunci iesi tipul din masina... Daca nu as fi fost atat de nervoasa pe el probabil ca m-as fi apucat de flirtat... -Imi pare rau... Sunt nou in ale condusului ! -Si nu te gandesti ca poti sa omori oameni ??? spun deodata. -Oh... spuneti-mi cum ma pot revansa ! Nu am stat mult pe ganduri: -Du-ne la patinoar... fa-ne cinste cu o ciocolata calda si... ne mai gandim noi ! Jenn parea nesigura... oare putea sa renunte la o asa oportunitate ??? | |
|
| |
Jennifer Morgan
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Joi Ian 27, 2011 2:30 pm | |
| I-am dat cu cotul lui Misty. Credeam ca a innebunit. Adica, cum? - sa urcam in masina unui strain, care arata si ciudat de atragator pe deasupra, imbracat doar in negru, care tocmai a dat cu masina peste prietena mea! Nu, nu putea fi posibil... - Deci, ce zici, Jenny? m-a intrebat putin distrata. - Aaa... eu... aaa... am murmurat eu printre buze. Nu, chiar nu stiam ce sa spun. - Ok, atunci! Ne duci la patinoar! spuse ea foarte convinsa. Dar nu iti stiu numele... - Dylan, spuse el si se urca in masina. Oare chiar era adevarat? Oare nu trebuia sa ma intorc la ora de mate si sa ii spun profesoarei ca am facut o greseala? Oare nu era prea mult? Toate gandurile mi se invarteau in cap. Si, nu stiu exact de ce, numai unul imi era foarte clar - Gossip Girl sigur e pe urmele noastre. | |
|
| |
Misty-Adeline Frue
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Joi Ian 27, 2011 4:54 pm | |
| Little J. era palida la propriu, dar cu putin ajutor din partea mea si frumosii ochi ai strainului, s-a urcat in masina. -Uite, M., nu sunt sigura ca ar trebui sa facem asta si... ...peste putin timp am ajuns la patinoar... -Wow ! spune J. uimita... Cati km/h ? -Habar n-am ! raspunse Dylan putin cam prea indraznet. Dar pe voi cum va cheama ? -Misty ! -Eu... sunt... Jenn ! Strainul se apleca si ii saruta mana politicos lui J... iar ea... rosi instantaneu. Aaa... sa nu uit... o saruta si pe a mea, dar eu nu am foat chiar asa de impresionata... Se pare ca Dylan observa purtarea tematoare a lui J... si... a fost ceva ciudat dar... a apucat-o cu bratul lui de mijoc si a condus-o incet spre intrarea patinoarului... Oare baiatul asta chiar nu stia ca un asemenea lucru putea fi interpretat ca flirtat pe fata... si spun asta pentru ca gestul asta era mai mult de prietenie... dar oare J. credea la fel ca mine ??? | |
|
| |
Jennifer Morgan
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Joi Ian 27, 2011 8:58 pm | |
| Ce incerca Dylan sa faca? Cumva flirta cu mine? Si numai eu aveam senzatia ca avea niste ochi asa de stralucitori...? Oh, am uitat complet de Matt! Ah... Poate tipul vrea doar sa fie politicos pentru ca a vazut cat am ezitat. - Mai pot face ceva ca sa ma revansez, domnisoarelor? intreba el uitandu-se cu ochii lui verzi la noi. - Cumva vorbesti cu amandoua?! am exclamat eu uimita. Pe ea erai sa o omori, nu pe mine, ai uitat? mi-am scapat eu cuvintele din gura. - Da, dar am vazut cat de socata ai fost si ma gandeam ca... Destul. Nici nu mai stiam ce era in capul meu. Nu mai stiam nimic. Nu mai stiam decat... - Numai mie imi vibreaza telefonul? spuse incet Misty, ca pentru ea. Si era adevarat. Gossip Girl. "Vazuti la intrarea la patinoar! Oare Dylan incearca doar sa fie dragut sau vom avea o noua poveste de dragoste incalcita? Si oare Little J. a renuntat de tot la fostul ei frumusel, Matt? Asta ramane de vazut. Si cine trebuie sa investigheze totul? Bineinteles, eu. Ramaneti pe faza, XoXo, Gossip Girl." Nu puteam sa ma hotarasc. Ma uitam cand la Dylan, cand la Misty, cand la poza cea noua de pe site-ul lui Gossip Girl de la intrarea la patinoar. | |
|
| |
Misty-Adeline Frue
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Vin Ian 28, 2011 7:21 am | |
| -Trebuie sa plecam, Misty ! -De ce ? Doar pentru ca G.G. ne urmareste ? Eu nu vreau sa-mi traiesc viata cu frica ca va aparea o noua barfa despre mine ! M-am intors enervata si am tipat: -ORIUNDE AI FI G.G., SA STII CA NU MI-E FRICA DE TINE !!! -Esti nebuna ? -Da, sunt ! Cum poti sa ii fii fidela lui Matt in timp ce un tip atat de dragutz flirteaza cu tine ??? Dylan se uita la noi cu obrajii in flacari... pai, ce sa mai faca... i s-a descoperit marele secret... era clar ca buna-dimineata ca o placea pe Jenny... | |
|
| |
Jennifer Morgan
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Vin Ian 28, 2011 9:58 am | |
| Oh, vai! Cum de am putut intra intr-o situatie atat de complicata? Si Misty nu incerca sa faca nimic. Ei chiar ii placea ca Gossip Girl sa aduca barfe savuroase despre ea. - Ok, M., nu stiu ce faci tu si nu stiu ce face Dylan, dar stiu ce fac eu - ma duc inapoi la scoala! i-am spus eu aproape explodand. Misty se uita la mine cu fata ei de catelus si apoi raspunse. - Dar ne distram asa bine... Oare chiar ne distram? De cand am plecat de la scoala s-au intamplat numai lucruri rele, insa se pare ca prietenei mele chiar i-au placut. Si ce urma sa fac? Nici macar eu nu stiam... | |
|
| |
Misty-Adeline Frue
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Vin Ian 28, 2011 11:03 am | |
| -Dar ne distram asa bine... -Poate tu... da ! Eu nu sunt prea sigura... -Stii ceva, J. ? Fa ce vrei... dar eu m-am saturat de "Jenn cea sfanta"... Ce vrei mai exact ? Sa fii "catelusul ascultator" sau "pisicuta obraznica" ? Atmosfera era clar, foarte tensionata... Dylan... era mut... Se simtea sigur ca o a treia roata la caruta... O caruta condusa de noi... -Catelus sau pisicuta ??? Misty, nu stiu ce sa zic... | |
|
| |
Jennifer Morgan
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Lun Ian 31, 2011 12:17 pm | |
| In primul rand, in mintea mea ma gandeam ca niciodata nu mi-au placut pisicile. Dar puteam trece peste faza asta. Nu vreau sa fiu fata cuminte - doar ca nu imi place sa fiu barfita. Urasc asta. - Bine, voi fi o pisica. Bleah... urasc pisicile. Misty a ras scurt si apoi a adaugat: - Bine ai venit inapoi! Deci... nu am ajuns pana aici ca sa stam degeaba, nu? Haideti sa inchiriem niste patine dragute. Si chiar avea dreptate. Mai aveam doar jumatate de ora si inca nu patinasem deloc. Ea si-a inchiriat niste patine superbe cu roz si putin mov, iar eu unele turcoaz cu negru. Era absolut geniale! - Stii, Misty... ma intreb daca Gossip Girl va scrie si despre patinele noastre inchiriate. Oricum, daca va fi asa - nu imi pasa. | |
|
| |
Misty-Adeline Frue
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? Lun Ian 31, 2011 4:57 pm | |
| Da ! Am reusit sa o conving pe J. ! Doamne, ce-mi place cand fac asta ! Si acum... patinam...eu singura, iar J. la fel, sau cel putin asa credea ea... pentru ca in spatele ei patina si Dylan, sorbind-o necontenit din ochi... Si culmea, J. parea indiferenta ! -Dylan ! -Da, Misty ! -Ciocolata calda... -Oh, da ! Uitasem ! Ah, si nu vroiam neaparat sa beau ciocolata calda, dar vroiam sa-i atrag atentia lui J. -Hey, da-i baiatului o sansa ! -Tu chiar crezi ca ma place ? -Posibil 59,68 % ! -Ce exacta ai fost ! -Ei... vroiam doar sa para mai original... -Deci... -Deci... Ce mai vrei ? Daca ai sansa... Distreaza-te ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: De ce exista fizica ? | |
| |
|
| |
| De ce exista fizica ? | |
|