Gossip Girl
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hey, norocosilor! Aici Gossip Girl. Unica voastra sansa in vietile scandaloase ale elitei din Manhatan.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

My sweet life...

In jos 
AutorMesaj
Jennifer Morgan

Jennifer Morgan

Popularitate : 273996
Data de inscriere : 17/01/2011
Varsta : 29
Localizare : Upper East Side

My sweet life... Empty
MesajSubiect: My sweet life...   My sweet life... EmptyDum Ian 23, 2011 10:37 am

De cand am inceput liceul pur si simplu mi s-a schimbat viata! Am devenit si mai apropiata cu Iz si Jess, insa a mai aparut un personaj putin cam nedorit: Gossip Girl. Poate ca Iz a inceput sa se obisnuiasca cu asta, dar eu nu. Eu vreau sa imi ascund secretele bine si sa le inchid intr-un cufar cu lacatul. Asta am si facut - pana acum cateva saptamani, cand Gossip Girl a nimerit parola. Oricum, acum nu mai pot face nimic. Daca privim din partea optimista... da, am devenit mai populara. Dar ma ajuta cu ceva?
Ok, trebuie sa termin - se pare ca Iz iar a dat de belea si ma suna.
Te iubesc, Jurnalule!
XoXo, Jenny.
Sus In jos
http://www.fictionmagic.wordpress.com
Jennifer Morgan

Jennifer Morgan

Popularitate : 273996
Data de inscriere : 17/01/2011
Varsta : 29
Localizare : Upper East Side

My sweet life... Empty
MesajSubiect: Re: My sweet life...   My sweet life... EmptyMier Ian 26, 2011 7:21 pm

Sa speram ca Gossip Girl nu va afla prea repede asta. Sau, mai bine spus, sa speram ca Gossip Girl nu a aflat asta pana acum. Pur si simplu nu vreau sa stie toata lumea ca il plac pe Matt. Mi se pare cea mai mare prostie...!
In fine, pana la urma a trebuit sa recunosc in fata lui Caroline de cine imi place. Nu imi era teama ca va afla ea - imi era teama ca va afla una dintre ajutoarele lui GG. Asta chiar ar fi fost oribil... foarte oribil.
In orice caz, am inceput sa fiu din ce in ce mai des "vanata" de acea persoana, oricine ar fi ea. Si incepe sa ma enerveze din ce in ce mai mult...
Oricum, imi pare rau dar trebuie sa ma opresc din scris. Am multe teme la mate pentru ca cica "am chiulit de la ora". Hai, lasa-ma!
XoXo, Jenny.
Sus In jos
http://www.fictionmagic.wordpress.com

My sweet life...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Gossip Girl :: School :: Your Page.-
Mergi direct la: