Misty-Adeline Frue
Mesaje : 36 Popularitate : 252681 Data de inscriere : 22/01/2011
| Subiect: Misty-Adeline Frue Sam Ian 22, 2011 7:33 pm | |
| First of all... Incantata de cunostinta Gossip Girls ! Eu sunt Misty, Misty-Adeline Frue si nu stiu ce-as putea sa va zic despre mine, dar voi incerca... 1. Sunt genul de fata care iti spune direct tot ce gandeste ... Pentru mine mincinosii sunt acei oameni care nu stiu sa se exprime, care nu stiu sa vorbeasca fara nicio jena... 2. Nu-mi plac regulile... Eu le respect doar pe acelea care sunt sigura ca sunt bune pentru mine... Nu-mi place sa-mi controleze cineva viata si clar, nu-mi plac baietii posesivi ... 3. Am o problema cu aspectul fizic si in fine, recunosc, sunt dependenta de oglinda ! 4. Nu-mi place ca cineva sa ma vada in ipostaze jenante , de exemplu dimineata cand sunt pe jumatate adormita, iar parul meu parca e un mop proaspat folosit... 5. Si the last thing... Ador sa fiu barfita ... Ma face sa simt ca oamenilor din jur chiar nu li se pare plictisitoare prezenta mea, ci din potriva, trezesc o anumita tensiune acolo unde sunt... Asa ca spor la barfit !
Ultima editare efectuata de catre Misty-Adeline Frue in Sam Ian 22, 2011 7:58 pm, editata de 2 ori | |
|
Caroline R. Clarckson
Mesaje : 31 Popularitate : 252793 Data de inscriere : 20/01/2011 Varsta : 31 Localizare : Londra, Anglia ;;)
| |
Jessica H. Roward Admin
Mesaje : 15 Popularitate : 252735 Data de inscriere : 20/01/2011
| |
Misty-Adeline Frue
Mesaje : 36 Popularitate : 252681 Data de inscriere : 22/01/2011
| Subiect: Re: Misty-Adeline Frue Sam Ian 22, 2011 8:16 pm | |
| Multumesc, fetelor ! Si... da, se pare ca nu am aceeasi parere despre a fi barfit... Am acceptat toate cererile ! Aaa... stiti cumva cum imi poate creste popularitatea... Adica, depinde de ceilalti membri sau de mine ? | |
|
Jennifer Morgan
Mesaje : 64 Popularitate : 273996 Data de inscriere : 17/01/2011 Varsta : 29 Localizare : Upper East Side
| Subiect: Re: Misty-Adeline Frue Sam Ian 22, 2011 8:24 pm | |
| Depinde de tine si de cat postezi. Si bine ai venit pe forum, Misty! Iti ador descrierea! | |
|
Isabelle Smith Admin
Mesaje : 67 Popularitate : 274015 Data de inscriere : 17/01/2011 Varsta : 29 Localizare : Upper East Side
| Subiect: Re: Misty-Adeline Frue Sam Ian 22, 2011 8:32 pm | |
| Bine ai venit pe forum, Misty! Imi place mult descrierea ta Popularitatea se castiga pe activitatea ta pe forum. Castigi daca esti moderator sau admin, castigi pentru fiecare prieten avut, postari, P.M., s.a.m.d. Sper sa te distrezi pe la noi! Si sa ramai membru pe viata! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Misty-Adeline Frue | |
| |
|