Gossip Girl
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hey, norocosilor! Aici Gossip Girl. Unica voastra sansa in vietile scandaloase ale elitei din Manhatan.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Misty-Adeline Frue

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Misty-Adeline Frue

Misty-Adeline Frue

Popularitate : 252681
Data de inscriere : 22/01/2011

Misty-Adeline Frue Empty
MesajSubiect: Misty-Adeline Frue   Misty-Adeline Frue EmptySam Ian 22, 2011 7:33 pm

First of all... Incantata de cunostinta Gossip Girls ! Eu sunt Misty, Misty-Adeline Frue si nu stiu ce-as putea sa va zic despre mine, dar voi incerca...
1. Sunt genul de fata care iti spune direct tot ce gandeste Twisted Evil ... Pentru mine mincinosii sunt acei oameni care nu stiu sa se exprime, care nu stiu sa vorbeasca fara nicio jena...
2. Nu-mi plac regulile... Eu le respect doar pe acelea care sunt sigura ca sunt bune pentru mine... Nu-mi place sa-mi controleze cineva viata si clar, nu-mi plac baietii posesivi Evil or Very Mad ...
3. Am o problema cu aspectul fizic si in fine, recunosc, sunt dependenta de oglinda ! Exclamation
4. Nu-mi place ca cineva sa ma vada in ipostaze jenante Embarassed , de exemplu dimineata cand sunt pe jumatate adormita, iar parul meu parca e un mop proaspat folosit... Sleep
5. Si the last thing... Ador sa fiu barfita I love you ... Ma face sa simt ca oamenilor din jur chiar nu li se pare plictisitoare prezenta mea, ci din potriva, trezesc o anumita tensiune acolo unde sunt... Asa ca spor la barfit !

Ultima editare efectuata de catre Misty-Adeline Frue in Sam Ian 22, 2011 7:58 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Caroline R. Clarckson

Caroline R. Clarckson

Popularitate : 252793
Data de inscriere : 20/01/2011
Varsta : 31
Localizare : Londra, Anglia ;;)

Misty-Adeline Frue Empty
MesajSubiect: Re: Misty-Adeline Frue   Misty-Adeline Frue EmptySam Ian 22, 2011 7:43 pm

Wow. Se pare ca la faza cu barfitul nu prea semeni cu mine, intr-un fel. Dar poate ca pana la urma ai dreptate Wink
Eh. Si mai trebuie sa-ti urez si un calduros bun venit, si, deasemenea, nu uita de cererea de prietenie >:d<
Sus In jos
http://www.ghostslove.wordpress.com
Jessica H. Roward
Admin
Jessica H. Roward

Popularitate : 252735
Data de inscriere : 20/01/2011

Misty-Adeline Frue Empty
MesajSubiect: Re: Misty-Adeline Frue   Misty-Adeline Frue EmptySam Ian 22, 2011 7:57 pm

Welcome,Misty!
Imi place descrierea;Wink Fii cat mai activa.:d
XoXo.
Sus In jos
Misty-Adeline Frue

Misty-Adeline Frue

Popularitate : 252681
Data de inscriere : 22/01/2011

Misty-Adeline Frue Empty
MesajSubiect: Re: Misty-Adeline Frue   Misty-Adeline Frue EmptySam Ian 22, 2011 8:16 pm

Multumesc, fetelor !
Si... da, se pare ca nu am aceeasi parere despre a fi barfit...
Am acceptat toate cererile !
Aaa... stiti cumva cum imi poate creste popularitatea...
Adica, depinde de ceilalti membri sau de mine ?
Sus In jos
Jennifer Morgan

Jennifer Morgan

Popularitate : 273996
Data de inscriere : 17/01/2011
Varsta : 29
Localizare : Upper East Side

Misty-Adeline Frue Empty
MesajSubiect: Re: Misty-Adeline Frue   Misty-Adeline Frue EmptySam Ian 22, 2011 8:24 pm

Depinde de tine si de cat postezi. Si bine ai venit pe forum, Misty! Iti ador descrierea! Mad
Sus In jos
http://www.fictionmagic.wordpress.com
Isabelle Smith
Admin
Isabelle Smith

Popularitate : 274015
Data de inscriere : 17/01/2011
Varsta : 29
Localizare : Upper East Side

Misty-Adeline Frue Empty
MesajSubiect: Re: Misty-Adeline Frue   Misty-Adeline Frue EmptySam Ian 22, 2011 8:32 pm

Bine ai venit pe forum, Misty!
Imi place mult descrierea ta Wink
Popularitatea se castiga pe activitatea ta pe forum.
Castigi daca esti moderator sau admin, castigi pentru fiecare prieten avut, postari, P.M., s.a.m.d. Very Happy
Sper sa te distrezi pe la noi!
Si sa ramai membru pe viata! Very Happy
Sus In jos
https://gossipgirl-3.all-up.com
Continut sponsorizat

Misty-Adeline Frue Empty
MesajSubiect: Re: Misty-Adeline Frue   Misty-Adeline Frue Empty

Sus In jos

Misty-Adeline Frue
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare