Caroline R. Clarckson
Mesaje : 31 Popularitate : 252793 Data de inscriere : 20/01/2011 Varsta : 31 Localizare : Londra, Anglia ;;)
| Subiect: Catalogul nostru :) Sam Ian 22, 2011 6:56 pm | |
| In calitate de designer al magazinului de moda al lui Eleanor Waldorf, as dori sa va prezint cam ce am creat. Magazinul nostru este dedicat in mod special tuturor adolescentelor, indiferent carui gen apartine.
Pana acum iata ce am creat pentru voi:
Setul Ziggo -- 35$ -- Acest set este potrivit unei petreceri sau chiar unei intalniri. In orice caz, este mai adaptat unei ocazii speciale.
Setul Fly -- 27$ -- Acest set este creat pentru a te simti cat mai confortabil in el, pe timp de vara, bineinteles.
Setul Popp -- 29$ -- Prin acest set va puteti regasi cand iesiti in oras sau oricand credeti ca este necesar [foarte util]
Setul Retro -- 30$ -- Pentru cei iubitori de moda veche, am creat un set special pentru voi.
Setul Fun -- 34$ -- Un set prin care poti regasi mai multe stiluri, util pentru orice ocazie.
Eh. Cam atat pentru acum. Voi sosi peste ceva timp si cu alte seturi, dar si cu produse separate, neregasite in seturi.
Nota: Daca va face ceva cu ochiul, nu ezitati sa cumparati de la topicul "Comenzi" | |
|