Gossip Girl
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Hey, norocosilor! Aici Gossip Girl. Unica voastra sansa in vietile scandaloase ale elitei din Manhatan.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Catalogul nostru :)

In jos 
AutorMesaj
Caroline R. Clarckson

Caroline R. Clarckson

Popularitate : 252793
Data de inscriere : 20/01/2011
Varsta : 31
Localizare : Londra, Anglia ;;)

Catalogul nostru :) Empty
MesajSubiect: Catalogul nostru :)   Catalogul nostru :) EmptySam Ian 22, 2011 6:56 pm

In calitate de designer al magazinului de moda al lui Eleanor Waldorf, as dori sa va prezint cam ce am creat. Magazinul nostru este dedicat in mod special tuturor adolescentelor, indiferent carui gen apartine.

Pana acum iata ce am creat pentru voi:

Setul Ziggo -- 35$
-- Acest set este potrivit unei petreceri sau chiar unei intalniri. In orice caz, este mai adaptat unei ocazii speciale.
Catalogul nostru :) Set.16777402.BQcDAAAAAwoDanBnAAAABC5vdXQKFjhvN202VTh0M3hHa0RXX3o1SXB5YUEAAAACaWQKAXgAAAAEc2l6ZQ_large
Setul Fly -- 27$
-- Acest set este creat pentru a te simti cat mai confortabil in el, pe timp de vara, bineinteles.
Catalogul nostru :) Tumblr_lecs98Ea9Q1qa7511o1_500_large

Setul Popp -- 29$
-- Prin acest set va puteti regasi cand iesiti in oras sau oricand credeti ca este necesar [foarte util]
Catalogul nostru :) Tumblr_lfamf6Gk5d1qdwdzao1_500_large

Setul Retro -- 30$
-- Pentru cei iubitori de moda veche, am creat un set special pentru voi. Wink
Catalogul nostru :) 296055-9-1295209501006_large

Setul Fun -- 34$
-- Un set prin care poti regasi mai multe stiluri, util pentru orice ocazie.
Catalogul nostru :) 296055-7-1295284396650_large

Eh. Cam atat pentru acum. Voi sosi peste ceva timp si cu alte seturi, dar si cu produse separate, neregasite in seturi. Smile

Nota: Daca va face ceva cu ochiul, nu ezitati sa cumparati de la topicul "Comenzi" Razz
Sus In jos
http://www.ghostslove.wordpress.com

Catalogul nostru :)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Gossip Girl :: Upper East Side :: Mall :: Magazinul de Moda al lui Elanor Waldorf-
Mergi direct la: