Hey, norocosilor! Aici Gossip Girl. Unica voastra sansa in vietile scandaloase ale elitei din Manhatan. |
|
| Pe coridoare. | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Isabelle Smith Admin
Mesaje : 67 Popularitate : 274015 Data de inscriere : 17/01/2011 Varsta : 29 Localizare : Upper East Side
| Subiect: Pe coridoare. Vin Ian 21, 2011 10:37 pm | |
| Ma plimbam melancolica pe coridoarele liceului Costance Billard. Este atat de mare! Fiecare coridor reprezinta cel putin un kilometru. Salile de clase sunt cu milioanele. Desi aici invata numai cei care merita sa ajunga atat de departe. M-am oprit, asezandu-ma pe pervazul geamului [ care e destul de lat ]. Teoretic, acum trebuia sa am desenul, insa domnisoara profesoara nu a venit azi la scoala, asa ca clasa mea este libera ora aceasta. Majoritatea fetelor sunt in baie, parfumandu-se si pudrandu-se, insa eu nu am nevoie de asa ceva. Mereu pielea mea a fost fina, iar cand ma dau dimineata cu rimel si cu gloss, asa ramane toata ziua. Celelalte fete isi piaptana parul: eu nu am nevoie. Ma perii o data pe zi si asa ramane 24 de ore din 24. Mi-am scos din geanta mea semnata Audrey Hepburn o carte croasa insa cu pagini mici, numita si carte de buzunar. Era despre viata scandaloasa a unei elite din New York. Ciudat este ca nu numai in New York se intampla asta. Viata mea este la fel de scandaloasa. Cu Gossip Girl pe langa noi, nu putem avea sansa la o viata linistita. Mereu suntem urmarite de ea. Mi-am scos semnul de carte si am inceput sa citesc, fiind aproape absorbita de continutul cartii.
| |
| | | Jennifer Morgan
Mesaje : 64 Popularitate : 273996 Data de inscriere : 17/01/2011 Varsta : 29 Localizare : Upper East Side
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 1:45 pm | |
| Traiasca profesorii care nu vin la ore! Pur si simplu nu am inteles, nu inteleg si probabil nu voi intelege niciodata de ce facem desen la scoala. Chiar daca sunt unele persoane talentate la aceasta materie pot face cursuri in paritucular sau se pot duce la scoli speciale. Eu una nu suport aceasta ora - bine ca saptamana asta nu am facut-o. Profesoara Allen s-a dus pentru doua saptamani in vacanta la mama ei, asa ca pentru o ora aveam libertate totala. Pacat ca numai pentru o ora... "Unde poate fi? Am cautat-o peste tot!" imi spuneam in gand, in timp ce o cautam pe Iz prin scoala. Ne-am propus sa petrecem ora aceea impreuna, insa ea a vrut sa termine capitolul 13 de la cartea ei noua si s-a retras undeva. Si, surpriza, eu nu stiam unde! - Iz? Esti pe aici? am intrebat eu cand de incet am putut, pentru a nu deranja clasele care aveau ore. Am trecut pe coridorul opus care ducea spre magazin. "Ah!" am tresarit eu dandu-ma cu un pas in spate. "In sfarsit!" - Ti-a luat cam mult timp sa ma gasesti, Jenny! imi spuse Iz si imi facu loc sa stau langa ea. | |
| | | Isabelle Smith Admin
Mesaje : 67 Popularitate : 274015 Data de inscriere : 17/01/2011 Varsta : 29 Localizare : Upper East Side
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 2:22 pm | |
| Jenny se aseza langa mine, parul ei rosu fiind prins intr-o coada impletita. - Iar citesti? ma intreba. Am zambit vinovat. - Sunt melancolica, am rostit incet. Am simtit cum Jenny s-a infuriat si s-a ridicat in picioare. - Pana aici! Cine e tipul?! M-am uitat vinovata la ea. Chiar atunci, telefonul bipai cu un sunet pe care il auzeam destul de des. Gossip Girl.
" Spotted! Fetita singuratica are mai nou un frumusel la brat. Oare ce vor crede prietenele lui Iz ca are intalniri pe ascuns cu Taylor Lautner? Ah, sau poate stiu deja? Eu doar va informez.
Stiti ca va iubesc, Gossip Girl."
Ma uitam socata la poza aceea. DE. UNDE. A. FACUT. ROST. DE. EA.?. | |
| | | Jennifer Morgan
Mesaje : 64 Popularitate : 273996 Data de inscriere : 17/01/2011 Varsta : 29 Localizare : Upper East Side
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 3:52 pm | |
| Stateam cu gura cascata langa Iz, care se inrosise aproape la fel de tare ca parul meu. "Cum? Nu mi-a spus pana acum ca iese cu Taylor?" am gandit intorcandu-mi din nou capul spre ea. Incepuse sa ii treaca rosetea din obraji. - Cum ai putut sa nu imi spui pana acum? am intrebat-o eu furioasa pana la urma. Stii ca eu ti-am spus toate secretele mele! - Toate? ma intreba ea putin sarcastica. - Aproape toate... am spus eu pana la urma si m-am asezat din nou pe pervazul ferestrei. Chestia asta cu Gossip Girl devine din ce in ce mai enervanta, iar faptul ca sunt una din cele mai populare fete din scoala nu ajuta asta deloc. | |
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 3:56 pm | |
| - Uite, Jen. A fost prima oara! Nici nu stiam ce simt pentru el! - Acum simti ceva? ma intreba ea. - Despre asta vroiam sa vorbim, i-am spus. Jen s-a uitat la mine cu atata intrebare in ochi incat ma intimida. - Cred, ca acum fac parte din clubul Izaylor. Jennifer s-a uitat la mine uimita, cu gura cascata. | |
| | | Jennifer Morgan
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 4:02 pm | |
| Bineee... trebuia sa o iau usor. Doar stiam cat de sensibila putea fi Iz uneori. Nu, "uneori" nu era cuvantul potrivit. - Nu vreau sa fac acum pe "mamica protectoare", I, dar trebuie sa o iei mai usor. Si faptul ca deja esti o tinta pentru Gossip Girl nu imbunatateste deloc situatia! - Stiu... stiu... stiu. De asta chiar trebuia sa vorbim. Am aprobat-o, dand usor din cap si m-am apropiat de ea. Dupa ce m-am uitat putin spre ferestre pentru a fi sigura ca nu va mai aparea un paparazzi azi am inceput: - Si pana acum cum a fost? Ea statu putin pe ganduri si continua. | |
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 4:32 pm | |
| - Pai nu a fost foarte mult. M-am intalnit cu Taylor la Music Awards si m-a intrebat daca vreau sa iesim undeva a ramas ca ne vom intalni la o inghetata si asta s-a intamplat si...si... Ma uitam la Jen fara vlaga. - ...si atat. Ea se uita la mine fara sa creada. - Serios. | |
| | | Jennifer Morgan
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 5:32 pm | |
| Ok, si eu care credeam ca e deja e ceva serios. Am imbratisat`o strans pe prietena mea. Eram mandra de ea - tocmai facuse un pas important. De fapt, doua. 1. Iese cu Taylor Lautner - prima sa dragoste. 2. A avut curajul sa imi spuna tot, cand stie foarte clar cum puteam sa reactionez. "Click!" se auzi din spatele ferestrei. "Oh, nu din nou! Nu poti avea deloc intimitate in scoala asta?" | |
| | | Jessica H. Roward Admin
Mesaje : 15 Popularitate : 252735 Data de inscriere : 20/01/2011
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 8:10 pm | |
| Desen,desen si iar desen. Poate pentru unii aceasta materie era una plictisitoare,obisnuita si deloc atractiva. Insa pentru mine era ceva minunat (fapt datorat talentului meu la desen,inca de cand eram mica). Mi-am indesat blocul cu schite in poseta originala Louis Vuitton si am privit inainte.Holurile erau aproape goale,insa se mai auzeau din cand in cand chicoteli ale unor fete,rasete sau discutii ce constau in "Oare ma mai place?" -adica baieti. De fapt,cum este posibil sa nu vorbesti de asa ceva, cand liceul Constance Billiard este faimos pentru baietii frumosi care invata aici?! Inevitabil. Si totusi,in fiecare clasa exista cate o fata,doua (numite de restul colegilor tocilare care evita acest subiect,sau evita sa se indragosteasca. Absurd! Am privit tabloul cu fosta directoare a Liceului. M-am strambat,iar apoi mi-am scuturat capul ca si cum tocmai vazusem ceva cu adevarat socant.In fata mea,holul se bifurca in doua drumuri:unul in stanga,celalalt in dreapta. Din directia celui din stanga,se auzira cateva rasete. 'Hmmmm' am gandit , ridicand o spranceana. Am hotarat sa merg intr-acolo,tocurile botinelor mele ,marca Nicholas Kirkwood,auzindu-se peste tot. Pe masura ce ma apropiam,rasetele continuau sa fie din ce in ce mai puternice. Uitandu-ma mai bine,am observat doua siluete,asezate pe pervazul unei ferestre. "Trebuia sa imi dau seama!" am pufnit dandu-mi ochii peste cap. Fetele ce tocmai isi indreptara privirile spre mine erau nimeni-altele decat Jennifer si Iz. "Mhm,ce faceti?" le-am intrebat ranjind. | |
| | | Caroline R. Clarckson
Mesaje : 31 Popularitate : 252793 Data de inscriere : 20/01/2011 Varsta : 31 Localizare : Londra, Anglia ;;)
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 8:29 pm | |
| Ora de desen. Plictiiiiiisitor! M-am impiedicat pe cand incercam sa fac o poza unei flori, ceea ce a condus la un click enervant. Si pe cand incercam uite-asa sa ma ridic, durandu-ma salele ca unei babe, am auzit cateva rasete. Nu prea-mi place sa spionez, asa ca mai degraba decat sa aud cine stie ce secrete din greseala, m-am dus sa vad ce naiba s-o fi intampland de doua fete chicotesc asa tare. "Ammmmm... buna", am zis bagandu-mi usor capul pe usa. Inauntru stateau - nici nu trebuia sa ma mire - Jess, Iz si Jenn. O, Doamne. Cat de patetica pot fi. Nu trebuia sa fac asta. Cine m-a pus sa fac asta? Haide, Carry, curaj, mama, curaj. "Arrr. E vreun deranj? Oh. Stati. Mai bine nu intrebam. Cred ca o sa plec..." M-am inrosit pana in varful urechilor, incercand sa ma strecor cat pot de acolo. Mereu ma faceam de ras. Mereu. Oare cand avea de gand sa se opreasca asta?! | |
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 8:41 pm | |
| A venit Jessica, iar Jenny se pare ca a raspandit vestea repede. Si nu eram suparata din 2 motive: 1. Noi trei eram ca niste surori, ne dezvaluiam totul. 2. Oricum toata lumea stia de asta de la Gossip Girl. Am inceput sa radem si sa facem...cum faceam noi deobicei, de altfel. Apoi se auzisera niste pasi...Candy era in fata noastra. Parul ei zburlit si roscat era acum prins intr-o coada in sus. "Doamne, ce are toata lumea azi cu cozile?" m-am intrebat. Eu imi prinsesem parul intr-o clama mare, suvitele de diferite culori ale soarelui stand zburlite intr-un mod elegant in sus. - Ammmmm...buna, spuse Caroline rusinata. - Heey! am exclamat fericita. Ce mai faci? spusesem cu zambetul pe buze. | |
Mesaje : 31 Popularitate : 252793 Data de inscriere : 20/01/2011 Varsta : 31 Localizare : Londra, Anglia ;;)
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 8:57 pm | |
| "Mmmm. Bine.", am zis eu usor rusinata. Nu ma simteam in regula sa dau buzna peste cineva, dar acum era faptul deja consumat. "Si imi pare rau daca v-am deranjat. Adica nu mai am cu cine sa stau. Prietenele mele stau sa se macheze sau prostii de genu` pe care eu urasc sa le fac. Asa ca m-am apucat sa fac cateva poze. E chiar amuzant." Mi-am dat seama ca poate parea ciudat felul in care ma exprimasem. "Oh. Si stati linistite. Nu v-am pozat. Deeeeci... nu e nicio problema daca stau si eu aici?" Am schitat un zambet nu prea reusit, incercand sa maschez nelinistea din mine. | |
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 9:34 pm | |
| Le-am privit pe Iz si Jenn. Reuseam de fiecare data sa ne intelegem din priviri,ceea ce era minunat. Mhm,uneori mergea si telepatia. Am ridicat din sprancene,Jenn ridica din umeri iar Iz aproba,scuturandu-si usor capul. "Mmda" am rostit schitand un mic zambet. Caroline rasufla si se apropie de noi. Mi-am sprijinit capul in palme,si am privit plictisita holul gol. Insa vazusem o umbra ce trecuse fix prin fata mea. Am facut ochii mari,mi-am dus mainile pe fata si am inceput sa ma zbat,chicotind de fericire. "O Doamne,o Doamne!" rosteam foarte entuziasmata. Tocmai trecuse prin fata mea Alexander Collpbery,cel mai adorat baiat din liceu. Am 'zgaltait-o' pe Iz,tragand-o de mana si incercand s-o fac sa il priveasca. Purta o geaca din piele,niste blugi mulati de culoare neagra,iar pe dedesubtul jachetei avea un triocu Puma. Tinuta mergea perfect cu ochii sai albastri si parul sau blond , putin lung. Am avut o pasiune pentru el de cand am ajuns la acest liceu. Era..era atat de chipes! Am clipit des,sorbindu-l din priviri. Se oprise langa celalalt calorifer si scoase ceva din buzunar.Telefonul mobil,trebuia sa-mi dau seama. Incepu sa scrie mesaje,chicotind din cand in cand. Probabil s-a simtit privit,asa ca isi ridica o spranceana si imi arunca o privire mortala. "Hei,Jess" rosti el. Am simtit mii de fluturi in stomac,invartindu-se si facand sarituri de 2,4 m lungime.Inghiteam in sec,simtindu-mi obrajii arzand de fericire,emotie.Am scuturat usor mana,in semn de salut. Speram sa nu par prea obsedata sau ceva de genul asta. "Bbuna,Alex." am inganat cu greu. Acesta imi arunca o ultima privire,iar apoi se departa de acel calorifer,punandu-si mobilul inapoi in buzunar.Mi-am scuturat capul si le-am privit pe fete. "Aa.aa..ati vazut si voi?! Spuneti-mi ca nu visez! [ | |
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 9:43 pm | |
| "Stai chill, nu visezi. Baiatul ala chiar te aproape place. Hai, maaa, ca esti adorabila." Mereu incercam sa incurajez oamenii cat puteam, dar de data asta chiar era adevarat. Jess era o bunaciune si asta putea s-o recunoasca oricine, indiferent de sexul sau. Desi ma simteam oarecum ca nu faceam parte din acel "grup", am incercat sa dau la o parte detaliul asta neinsemnant si sa ma prefac macar o data fericita. I-am zambit increzator lui Jess. Mda. Era o fata pe care pur si simplu o iubeam. Desi cateodata nu imi acorda foarte multa atentie, in rest era grozava. Nu as putea cere mai mult de la ea. "Sunt sigura ca in curand baiatul ala va fi numai al tau. Adica... eu consider ca tu esti mai tare pana si decat el." Ma rog. Poate ca acum nimeni nu va crede ce am spus, dar eu chiar nu minteam. Foarte, foarte rar mint. Si atunci e pentru o cauza nobila, cum ar fi... nu stiu. In orice caz. Speram ca Jess a inteles ce vroiam sa-i zic. | |
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 9:49 pm | |
| Mi-am sprijinit capul in palme si am inceput sa clipesc des. Ma visam,deja,imbracata intr-o rochie de mireasa alba,imaculata,marca Armani,coborand de mana cu Alex treptele Starii Civile.Toti prietenii mei erau acolo,fiecare cu perechea lui,fericiti si impliniti.Apoi,dupa nunta,mergeam pe o insula pustie,doar eu si el,unde sa inchiriem un yaht,simtindu-ne minunat. Cred ca totusi ma lasasem purtata de val prea mult.Mi-am scuturat capul si mi-am atins gropita din barbie,asa cum obisnuiam sa fac mereu. "Mm,ia spunetii lui Jess,voi ce iubiri secrete aveti?" am intrebat ridicand din sprancene. | |
| Subiect: Re: Pe coridoare. Sam Ian 22, 2011 10:24 pm | |
| Ma uitam la Jess. Visa. Ei bine, ochii ei ma faceau sa ma gandesc ca deja are planuri de nunta. Sau, cine stie? Probabil a trecut la copii pe care ii va avea cu el. Un baiat si o fata, pe care sa ii cheme Xavier si Amanda si...wow. Stai. Am chicotit in mintea mea. Acum, practic, ma gandeam la ce se poate gandi Jessica. Pardon, la ceea ce gandeste Jessica. M-am trezit din visare, pocnind din degete usor pentru a o trezi si pe Jess. Yeey! A functionat! - Mm,ia spunetii lui Jess,voi ce iubiri secrete aveti? Dintr-un motiv sau altul, toate ne uitam la Caroline. Probabil pentru ca stiam iubirile secrete ale celorlalte. | |
| | | Jennifer Morgan
| Subiect: Re: Pe coridoare. Dum Ian 23, 2011 10:14 am | |
| - Deci, Carry... Care e iubirea ta secreta? am spus eu ridicand din sprancene. - Eu... eu... eu... a incercat sa ingane ea niste cuvinte. De ce sa incep eu? Iz si Jess mi-au aruncat cate o privire... aaa... din aceea telepatica si am chicotit. Da, era minunat sa fii "medium", dupa spusele lui Izzy. - Pa, Jess! Ne mai vedem! spuse dintr-o data Alex trecand pe coridor si facandu-i cu ochiul amorezei de langa mine. "Trebuia sa isi gaseasca alt moment - tocmai eram in mijlocul unei discutii. Si se pare ca una din noi va fi prea emotionata sa continue." m-am gandit eu, insa mi-am dat seama ca gandurile prietenei mele nu zboara asa de departe daca faci un "Poc!" din degete. - Da, da... sunt treaza! Deci, Carry? Ai ceva ce vrei sa ne spui? intreba ea putin ametita. Caroline isi misca ochii in toate partile. Cred ca tocmai nimerisem un punct sensibil. | |
| Subiect: Re: Pe coridoare. Dum Ian 23, 2011 11:09 pm | |
| "Pai... Pai..." Ma uitam la ele usor rusinate. De unde isi dadusera seama? Mdea. Eu, ca de obicei, las lucrurile sa se vada prea tare. Si uneori chestia asta poate sa ma coste. Eh. Dar acum venea vorba de niste prietene bune, asa ca poate... poate... mai bine e sa e spun. "Ammmm... Cred ca il stiti cu toate pe Jake. Jake Finley. Doar facem biologia cu el, mnu?" Am clipit usor din ochi. Cred ca iarasi incepusem sa ma inrosesc. God! Cand oare o sa se termine asta?! Uram sa ma inrosesc. Dar pur si simplu nu ma puteam opri. Gandul imi zbura pe la Jake. Offff.... Cu zambetul lui, cu ochii lui... Si cred ca tocmai incepusem sa visez, pentru ca ceva ma scoase din acel vis ciudat cu Jake pe niste norisori aurii. | |
| | | Jennifer Morgan
| Subiect: Re: Pe coridoare. Lun Ian 24, 2011 3:14 pm | |
| Jake Finley? Jake Finley, cel cu care facem biologia? Hai, nu zau! Mi-a placut de el in clasa a 8-a si a fost de ajuns. Nu, nu ma mai puteam gandi la el acum decat ca la o carte veche din bilioteca - si ca toate cartile vechi pe care le am, l-am uitat. Jess imi arunca o privire... o privire... acea privire care mi-o arunca de obicei. Ahh, cat de mult pot uri acea privire! - Ok, altcineva? intreba Iz, vazand ca am intrat toate intr-o stare de melancolie. Stateam pe ganduri. Pana dupaia mi-am dat seama ca urmam eu. Nu, nu voiam sa fie randul meu. - E randul meu, nu? am spus eu incercand sa nu imi ridic ochii in sus. Stiam ce voi vedea - 3 perechi de ochi care se holbau la mine, mai mult sau mai putin. | |
| Subiect: Re: Pe coridoare. Lun Ian 24, 2011 4:02 pm | |
| - Deci, cine e? a intrebat Jess. Jess era foarte curioasa, iar daca te uitai la Caroline...ea, practic, se holba la Jenny. Eu stiam ca Jennifer nu prea suporta ca lumea sa se holbeze la ea. Nici mie nu prea imi place, ce e adevarat. De fapt, nici macar nu stiu daca i-ar placea cuiva. In orice caz, eu ma uitam in gol. Stiam de cine ii place lui Jenn, asa ca nu eram ultra curioasa. Pe langa asta, nu cred ca Jenny ar vrea ca cei care nu sunt prietenele ei cele mai bune sa afle de cine ii place, insa oricum daca Gossip Girl afla asta va afla toata lumea, deci nu cred ca e mare filozofie. In orice caz, probabil lui Jennifer ii pasa. Deci asteptam raspunsul ei.
| |
| | | Jennifer Morgan
| Subiect: Re: Pe coridoare. Lun Ian 24, 2011 4:51 pm | |
| - Eu... aaa... ihm... am incercat eu sa bolborosesc ceva. - Da? incerca Caroline sa imi scoata cuvintele din gura. Oare chiar puteam sa fac asta? Stiam ca Iz si Jess stiau, insa... Stai. Ce faceam mai exact atunci? - Nu imi place de nimeni... am spus in soapta. Carry ridica din sparcene si incerca sa spuna ceva. Adica, doar incerca. A mimat ceva cu buzele, dar nu a putut scoate mai mult. Am inteles totusi ce a vrut sa spuna, ma pricep destul de bine la citit pe buze. "Tu chiar nu vrei sa imi spui, nu?" - Ba da, Carry. Vreau. Nu am nimic cu tine, stii foarte bine asta. Dar am ceva cu Gossip Girl. Si stiu foarte bine ca ne urmareste chiar acum... Iz a aprobat usor din cap. - Insa oricum va afla mai devreme sau mai tarziu deci... De Matt. Atunci am vazut trei figuri total diferite: una zambitoare a lui Iz, una care ridica din sprancene si care parca zicea "Ai facut-o si pe asta!" si inca una foarte uimita a lui Carry. Da, cata dreptate avea Jess. Am facut-o si pe asta. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pe coridoare. | |
| |
| | | | Pe coridoare. | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|